Tel: (+4) 0744 210799   Email: office@smartsolution.ro

Servicii

Crearea de site-uri web este specialitatea noastra. Noi creem designuri atragatoare in care apoi programatorii nostri integreaza partea de aplicatii web. Designerii, programatorii si specialistii de marketing lucreaza impreuna pentru a va putea garanta succesul proiectului dumneavoastra.

In zilele noastre, pentru a face afaceri online este necesar sa se integreze designul cu partea de aplicatii web. Acest lucru se intimpla indiferent de marimea site-ului dumneavoastra (site cu aplicatii de tip flash, e-commerce sau aplicatii cu baze de date).

Pentru a face ca un proiect internet sa fie un proiect de succes trebuie sa iti gasesti un partener care sa fie:

1. Experimentat- echipa noastra ae o experienta de peste 10 ani in realizarea de site-uri (de la cele mai simple pina la site-uri complexe)

2. Cinstit - aceasta este una din calitatile noastre. Ne puteti intreba orice si noi va vom oferi un raspuns direct, fara ocolisuri. Fara trucuri de vinzari, fara promisiuni care nu se pot onora. Daca noi va promitem un lucru, fiti siguri ca va vom face acel lucru in timpul convenit.

3. Punctual - la inceputul unui nou proiect noi incercam sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung cu clientii nostrii. Noi nu promitem lucruri pe care nu le putem face.

Va invitam sa ne contactati si sa discutam despre proiectele dumneavoastra.