Tel: (+4) 0744 210799   Email: office@smartsolution.ro

Despre noi

Bun venit!

INTERSOL este o firma specializata in crearea de site-uri internet si in promovarea acestora in motoarele de cautare. Scopul nostru este de a va ajuta in procesul afacerilor cu cele mai mici costuri, de a va ajuta sa obtineti noi clienti.

In alte cuvinte, noi sintem aici sa va facem viata mai usoara. Noi stim sa integram tehnologiile internet in operatiile de zi cu zi astfel incit sa reducem supraincarcarea angajatilor si sa va marim vinzarile. Scopul nostru este sa ne asiguram ca dumneavoastra va veti recupera investitia facuta, aceasta nefiind numai o investitie in tehnologie. Sintem alaturi de clientii nostri si ii ajutam sa isi creeze afaceri mai bune si mai profitabile.

INTERSOL reuneste profesionisti talentati, cu idei si o vasta experienta, ei reusind sa va ofere solutii unice pentru proiectele dvs. Programatorii si designerii au o experienta de peste 10 ani, iar aceasta experienta garanteaza clientilor nostri ca vor beneficia de cea mai inalta calitate, performanta si functionalitate pentru site-urile lor. Solutiile noastre se bazeaza pe ultimele tehnologii, echipamentul hi-tech si experienta de business.